درآمد تعمیرات برد الکترونیک چقدر است؟

یکی از اصلی‌ترین نیازهایی که هر شخصی دارد، داشتن یک شغل مناسب است. رضایت شغلی، یکی از مواردی است که علاوه بر میزان حقوق و سطح درآمد در هنگام انتخاب شغل، باید به آن نیز توجه کرد. ما در این مقاله، به درآمد تعمیرات برد الکترونیکی ، معرفی این شغل، بازار کار و سرمایه‌ی لازم برای آن، می پردازیم. تصمیم‌گیری در ارتباط با انتخاب شغل، از جمله تصمیمات مهمی است که افراد باید در نظر داشته باشند. ممکن است افراد، قادر به اشتغال در زمینه‌ی تحصیلات خود نبوده و به راه‌اندازی شغلی دیگر، فکر کنند. شغل‌های فنی، معمولاً از درآمد بالایی برخوردار بوده و نیازمند مهارت می‌باشند. این مهارت‌ها را می‌توان به شکل‌های مختلف یاد گرفت. برد الکترونیکی از جمله قطعاتی است که در انواع وسایل الکترونیکی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر به کسب اطلاعاتی در این حوزه علاقمند هستند، با بلاگ مجتمع فنی تهران پایتخت همراه باشید.

وسایل الکترونیکی شامل چه مواردی است؟

همه‌ی دستگاه‌هایی که در خانه یا اداره‌جات مورد استفاده قرار می‌گیرند و به آن‌ها، وسایل یا لوازم الکترونیکی گفته می‌شود، دارای برد الکترونیکی هستند. این قطعه، یکی از قطعات مهم هر دستگاه الکترونیکی است.برد مانند صفحه‌ای است که بر روی آن، قطعات دیگری از قبیل مقاومت، خازن، دیود، ترانزیستور و غیره، قرار گرفته‌اند. این بردها، ساختار پیچیده‌ای دارند و دارای انواع متفاوتی هستند. به همین دلیل تعمیر آن‌ها کار ساده‌ای نیست و برای این منظور، به آموزش‌های تخصصی نیاز دارید. با توجه به گستردگی کاربرد برد‌های الکترونیکی و متنوع بودن آن‌ها، می‌توان اینطور گفت که کسب مهارت لازم در این حوزه، نیازمند صرف زمان کافی است.

معرفی شغل تعمیرات برد الکترونیکی

خرابی‌ها و مشکلات مختلفی که در دستگاه‌ها و لوازم برقی اتفاق می‌افتد، ممکن است به علت خرابی در برد الکترونیکی آن‌ها باشد. بردها، قطعات بسیار حساسی بوده که برای تعمیر آن‌ها، نیاز به فرد متخصص در این زمینه می‌باشد. تعمیر این قطعات، دقت زیادی را می‌طلبد و ظرافت‌های خاصی دارد که از عهده‌ی افراد عادی، خارج می‌باشد.
از آنجایی که تعمیر این قطعات، نیاز به مهارت و تجربه‌ی بالایی دارد، برای تعمیر آن‌ها حتماً باید به تعمیرکار مربوطه، مراجعه کرد. در شغل تعمیرات برد الکترونیکی، پس از عیب‌یابی دستگاه و مشخص شدن این که ایراد از برد آن است، آن را به دست تعمیرکار برد الکترونیکی سپرده تا وی نسبت به تعمیر آن اقدام کند.

شغل تعمیرات برد الکترونیکی، یکی از تخصصی‌ترین شغل‌های فنی می‌باشد. تعمیرکار برد الکترونیکی، فردی است که با انواع قطعات و مشکلات مربوط به برد آشنا بوده و مهارت لازم در زمینه‌ی کار با ابزارهای تعمیرات برد، جهت تعمیر و عیب‌یابی صحیح انواع بردهای الکترونیکی را دارا می‌باشد.

بازار کار و درآمد تعمیرات برد الکترونیکی

برد الکترونیکی یکی از مهم‌ترین قطعات در لوازم برقی هستند و نقش مهمی در کارکرد صحیح این لوازم دارند. بروز مشکل در برد، مشکلاتی را در لوازم الکترونیکی به وجود آورده و در برخی مواقع، کارکرد آن را به طور کامل قطع می‌کند. بدون شک بردهای الکترونیکی نیز مانند دیگر قطعات با گذشت زمان، به دلایل گوناگون مستهلک شده و نیازمند تعمیر یا تعویض می‌شوند. از آنجا که هزینه‌ی تعویض لوازم الکترونیکی، نسبت به تعمیرات آن‌ها، بسیار بالا می شود؛ بنابراین تعمیر بردهای الکترونیکی، بهترین راهکار در هنگام بروز مشکل در آن‌ها است. با توجه به پیچیده بودن ساختار بردهای الکترونیکی، انجام تعمیرات آن‌ها، موضوعی تخصصی بوده و همین امر، سطح درآمد تعمیرات برد الکترونیکی را به یکی از شغل‌های تخصصی با بازار کار عالی تبدیل کرده است. شغلی که ورود به آن آسان بوده و تنها کافیست مهارت‌های مورد نیاز آن را کسب کنید.

موقعیت های شغلی برای تعمیرکاران پکیج

تقاضای بیشتر، باعث رونق بازار کار این شغل شده و معمولاً افراد فعال در این حوزه را بیکار نخواهید دید. امکان فعالیت در شرکت‌های مختلف، هم به صورت استخدامی، هم به صورت کار کردن مستقل، برای افرادی که در این حرفه مهارت دارند وجود دارد. شرکت‌ها و نمایندگی‌هایی وجود دارند که به تعمیر انواع بردهای الکترونیکی برای دستگاه‌های خانگی و صنعتی مشغول هستند که می‌توان با ارسال رزومه به این شرکت‌ها و نمایندگی‌ها، در آن‌ها مشغول به کار شد. وب‌سایت‌های مختلفی نیز وجود دارند که می‌توان با معرفی خود در این وب‌سایت‌ها به صورت اینترنتی، به جذب مشتری پرداخت. با توجه به این که وسایل مختلف روز به روز در حال پیشرفت و دیجیتالی شدن می‌باشند، امکان استفاده از بردهای الکترونیکی پیشرفته‌تر در انواع این وسایل وجود دارد. از این رو، می‌توان آینده‌ی شغلی بسیار روشنی را برای این کار، پیش‌بینی کرد.

تعمیرات برد های الکترونیکی، پیش نیاز دوره های آموزش تعمیرات موبایل، آموزش تعمیرات لپ تاپ ، تعمیرات کامپیوتر و بسیاری دیگر از مهارت های مرتبط میباشد. اگر این توانایی را در خود میبینید و وقت کافی را دارید، روی این مهارت فوق‌العاده سرمایه گزاری کنید.

سرمایه لازم برای ورود به بازار کار تعمیرات برد های الکترونیک

خوشبختانه شغل تعمیرات برد الکترونیکی، جزء آن دسته از شغل‌هایی است که برای ورود به آن، نیاز به سرمایه‌ی بالایی ندارید و در شروع کار، می‌توانید با داشتن سرمایه‌ای حدود 5 تا 10 میلیون تومان، کار خود را آغاز کرده و پس از کسب تجربه و درآمد، کسب‌و‌کار خود را گسترش دهید. هزینه‌های ورود به بازار کار تعمیرات برد الکترونیکی، به چند بخش تقسیم می‌شوند که در ادامه، به توضیح آن‌ها می‌پردازیم

1- هزینه یادگیری تعمیرات برد الکترونیکی

اولین هزینه که مهم‌ترین هزینه برای ورود به این شغل می‌باشد، هزینه‌ی یادگیری تعمیرات برد الکترونیکی است. برای یادگیری تعمیرات برد الکترونیکی، روش‌های مختلفی وجود دارد. می‌توانید مدت زمانی را به شاگردی بپردازید یا کتاب‌ها، ویدئوها و جزوات تعمیرات برد الکترونیکی را مطالعه کنید. همچنین می‌توانید در دانشگاه به تحصیل در رشته‌ی الکترونیک مشغول شوید؛ اما هر یک از این روش‌ها، معایبی از قبیل طولانی بودن زمان آموزش، نداشتن فرصت کار عملی، نداشتن مدرک معتبر و غیره را دارند.

بهترین راه برای یادگیری تعمیرات برد الکترونیکی، شناسایی بهترین آموزشگاه تعمیرات برد الکترونیکی و شرکت در دوره‌های آن است؛ به این دلیل که در این دوره‌ها، ضمن آموزش تئوری صفر تا صد تعمیرات برد الکترونیکی، فرصت تمرین عملی و رفع اشکال برای شما فراهم است و بدین ترتیب در مدت زمان کوتاه، شما می‌توانید صفر تا صد تعمیرات انواع برد الکترونیکی را یاد بگیرید. هزینه‌ی یادگیری تعمیرات برد الکترونیکی، چیزی حدود 2 میلیون تومان است که با ورود به این شغل در مدت زمان کوتاهی، این هزینه جبران خواهد شد.

2- هزینه خریداری ابزار های تعمیرات برد الکترونیک 

یکی از دیگر هزینه‌های لازم برای ورود به این شغل، هزینه‌ی مربوط به خرید تجهیزات و ابزارهای تعمیرات برد الکترونیکی است. برای ورود به این شغل، شما به ابزارهایی از قبیل انواع انبر دست، هویه، هیتر، انواع پیچ گوشتی، دریل، خمیر قلع، آی سی کش و اسپری فریز، آچار ستاره‌ای، دم باریک، مته، مایع فلکس، اسفنج نسوز و چسب، مولتی‌متر و غیره نیاز دارید که با هزینه‌ی 3 تا 5 میلیون تومان، می‌توانید این ابزار را تهیه کنید.

3- هزینه رهن و اجاره مغازه

این هزینه در صورتی برای شما مطرح است که قصد اجاره یا رهن مغازه داشته باشید و متناسب با متراژ، موقعیت مکانی و شهر انتخابی، می‌تواند میزان این هزینه، متفاوت باشد. گرفتن جواز کسب و هزینه‌های مربوط به آن، و هزینه‌ی تبلیغات، از دیگر هزینه‌های مطرح برای ورود به این شغل می‌باشند. البته نباید در ماه‌های اول شروع به کار، انتظار درآمد بالا را داشت. با شناخته شدن بیشتر در این شغل و کسب بیشتر تجربه، امکان بالا رفتن درآمد نیز وجود خواهد داشت.

بالاخره درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدره؟

درآمد تعمیرات برد الکترونیکی، به عوامل مختلفی وابسته است. اولین عامل تأثیرگذار در این زمینه، تجربه و سابقه‌ی بالای فرد در این زمینه است. با تجربه شدن بیشتر فرد در این حوزه، با افزایش میزان درآمد او، رابطه‌ی مستقیمی دارد. همچنین، کیفیت بالای خدمات ارائه شده و جلب رضایت و اعتماد مشتری، بستری مناسب برای کسب درآمد مطلوب در شغل تعمیرات برد الکترونیکی را به سادگی، فراهم می‌آورد.

تخصص، مهارت بالا، علاوه بر دانش به روز ، از دیگر عوامل مؤثر در میزان درآمد تعمیرات برد الکترونیکی، است. علاوه بر این، یکی از رمزهای کسب درآمد بالا در هر حیطه‌ی کسب‌و‌کاری، داشتن تبلیغات مناسب و بهینه می‌باشد. با توجه به فراگیرتر شدن شبکه‌های مجازی و ارتباطی، انجام تبلیغات در این پلتفرم‌ها، می‌تواند منجر به افزایش درآمد شما تعمیرکار شود. با این حال، بررسی‌های صورت گرفته، حاکی از این است که درآمد تعمیرات برد الکترونیکی، به طور متوسط چیزی در حدود ۷ الی ۲۰ میلیون تومان می‌باشد.

چگونه تعمیرکار برد های الکترونیکی بشوم؟

افرادی که در رشته‌ی الکترونیک تحصیل کرده‌اند، به صورت علمی با بردهای الکترونیکی و انواع مختلف آن‌ها آشنایی دارند و توانایی انجام تعمیرات این قطعات را دارند. ممکن است افرادی به کار و فعالیت در این شغل علاقمند باشند؛ اما در رشته‌ای متفاوت تحصیل کرده باشد و یا حتی، تحصیلات خاصی هم نداشته باشند. آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای مختلف، با برگزاری دوره‌های آموزش تعمیرات برد های الکترونیکی، به آموزش تمام نکات مربوط به عیب‌یابی و تعمیر بردهای الکترونیکی می پردازند. علاوه بر آموزش‌هایی که به صورت تئوری انجام می‌شود، در جهت بالا بردن کیفیت، آموزش‌های عملی نیز در کارگاه‌های فنی که در این آموزشگاه‌ها وجود دارد، ارائه می‌گردد. مدت زمان این دوره‌ها، معمولاً کوتاه بوده و می‌توان در زمانی نسبتاً اندک، مهارت‌های ضروری مربوط به این شغل را یاد گرفت و شروع به کار کرد.شاید به این دوره ها علاقه‌مند باشید

بزرگترین هلدینگ آموزشی با 23 سال سابقه درخشان در حوزه‌ی آموزش با بیش از 10 شرکت وابسته آموزشی پروژه محور. تهران پایتخت یکی از برترین آموزشگاه‌های برگزار کننده دوره‌های آموزش تعمیرات موبایل ،آموزش تعمیرات بردهای الکترونیکی, آموزش تعمیرات لپ تاپ ، آموزش تعمیرات پکیج، آموزش تعمیرات کولر گازی، آموزش تعمیرات تجهیزات پزشکی وآموزش حسابداری بیش از 150 دوره آموزشی دیگر میباشد .

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس جهت مشاوره