راهنمای جامع شغل مکانیکی + میزان درآمد

راهنمای جامع شغل مکانیکی + میزان درآمد

راهنمای جامع شغل مکانیکی + میزان درآمد

با راه‌اندازی یک تعمیرگاه خودرو، قادر خواهید بود به تعمیر انواع اتومبیل‌های داخلی و خارجی که به شما مراجعه می‌کنند پرداخته و به درآمد قابل توجهی دست یابید. هرچه دانش و تخصص شما در زمینه خودروها و تکنولوژی‌های نوین آنها بیشتر باشد، تعداد مشتریان شما افزایش یافته و به تبع آن، درآمدتان نیز بیشتر خواهد شد.

در سال‌های اخیر، به دلیل افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو، بسیاری از خریداران به سمت تعمیرات خودرو گرایش پیدا کرده‌اند و برخی نیز خودروهای دست دوم را به جای مدل‌های نو انتخاب می‌کنند. این وضعیت به این معناست که هرچه تعداد خودروهای کارکرده بیشتر باشد، نیاز به تعمیرات نیز افزایش می‌یابد و در نتیجه درآمد این حوزه نیز بیشتر خواهد شد. علاوه بر این، با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تعمیر و تعویض قطعات، امکان افزایش بیشتر درآمد نیز وجود دارد، زیرا هزینه خدمات و تعویض بسته به نوع تعمیر و قطعه متفاوت خواهد بود.

همه ما آگاهیم که مکانیک به تحلیل و نگهداری وسایل نقلیه می‌پردازد. به طور کلی، با توجه به اصول بنیادی مکانیک خودروها، یک مکانیک معمولاً در یک یا چند برند خاص تخصص دارد و فعالیت می‌کند. در فرآیند تعمیر انواع خودرو، وظیفه اصلی یک مکانیک تشخیص مشکلات و انجام تعمیرات به صورت دقیق و سریع است. او باید قبل از آغاز کار، هزینه‌های تعمیر و قیمت قطعات یدکی را به مشتریان خود اطلاع دهد و سپس به انجام کار بپردازد. از جمله وظایف مکانیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعمیر یک قطعه خاص
  • تعویض یک یا چند قطعه با باز کردن موتور و…
  • بررسی و تعمیر و نگهداری اولیه وسیله نقلیه
  • و…

اگر به دنبال یک فرصت شغلی تازه هستید یا به تازگی وارد بازار کار شده‌اید، اکنون زمان مناسبی است تا به عنوان یک تکنسین و تعمیرکار خودرو، شغلی پایدار و با اعتبار اجتماعی و درآمد مطلوب را تجربه کنید. امروزه صنعت خودرو به طور چشمگیری در حال پیشرفت است و این رشد، منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی متعددی در این حوزه گردیده است که آینده‌ای روشن را برای فعالان این عرصه نوید می‌دهد. خودروها اکنون نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کنند و هرگونه نقص یا خرابی در آن‌ها می‌تواند سبب بروز مشکلات فراوانی شود. به همین دلیل، حرفه مکانیکی خودرو و مشاغل وابسته به آن با افزایش تقاضا مواجه شده‌اند. در این مقاله، به معرفی برخی از این مشاغل خواهیم پرداخت و به بررسی دقیق‌تر شغل مکانیکی خودرو خواهیم پرداخت.

آموزش مکانیک خودرو

اگر به دنیای خودرو و مهندسی مکانیک اشتیاق دارید، می‌توانید در دوره‌های آموزشی مکانیک خودرو با سطوح 1 و 2 که به شکل جامع و کاملاً عملی در آموزشگاه هلدینگ آموزشی تهران پایتخت برگزار می‌گردد، ثبت‌نام کنید و مدرک فنی حرفه‌ای مربوطه را کسب نمایید.

آموزش مکانیک خودرو

معرفی شغل مکانیکی

حرفه مکانیکی برای افرادی که به دنبال شغفی با دسترسی آسان و نیاز به تحصیلات رسمی کم هستند، مناسب است. این کار دارای پتانسیل‌های بالای پیشرفت شغلی و فضایی دوستانه و منسجم است. همان‌طور که قبلاً اشاره شد، برای تبدیل شدن به یک مکانیک خودرو، نیازی به آموزش رسمی وجود ندارد. با این حال، کسب دیپلم در زمینه تعمیر خودرو می‌تواند مفید باشد. برای دستیابی به بهترین فرصت‌ها، توصیه می‌شود که همه مکانیک‌های خودرو اقدام به دریافت گواهینامه کنند، چرا که این امر نشان‌دهنده مهارت‌های آن‌هاست و معمولاً با افزایش حقوق همراه می‌شود.

وقتی به عنوان مکانیک خودرو فعالیت می‌کنید، به دنیایی وارد می‌شوید که به طور مستقل عمل می‌کند. هرچند که کارگاه‌ها ممکن است چندین مکانیک را به کار بگیرند، اما شما هنوز هم می‌توانید عیب یابی و تعمیرات را به طور انفرادی انجام دهید. بسیاری از مکانیک‌ها از این میزان خودکفایی لذت می‌برند.

شغل مکانیک خودرو

به علت وجود سیستم‌ها و اجزای مختلفی مانند هدایت و فرمان، الکتریکی، سوخت‌رسانی، تعلیق، چرخ‌ها، ترمز و سیستم انتقال در خودرو، مکانیک باید با تمامی این بخش‌ها آشنایی کامل داشته باشد و از نحوه عملکرد هر یک اطلاعات کافی کسب کند تا بتواند به درستی نقص‌ها را تشخیص داده و مشکلات خودرو را حل نماید. آموزشگاه فنی و حرفه‌ای هلدینگ آموزشی تهران پایتخت، دوره جامع مکانیک خودرو را به صورت عملی در تعمیرگاه‌های مجهز، با کار بر روی خودروهای واقعی، برگزار می‌کند. پس از اتمام موفقیت‌آمیز این دوره، مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای به کارآموزان اعطا خواهد شد.

مقایسه مکانیکی در زمان قدیم و جدید و یک صنعت در حال تغییر

در گذشته، حرفه تعمیر خودرو به معنای درگیر شدن با کثیفی، روغن و گریس بوده و معمولاً دستمزدهای پایین را به همراه داشت. اما با ورود کامپیوترها به صنعت خودرو، تحولی اساسی در این حوزه رخ داد و این شغل به سمت تخصصی‌تر شدن پیش رفت. امروزه، تعمیرکاران خودرو در شرایط کاری بهتری با نور مناسب و تهویه کافی فعالیت می‌کنند و از درآمد بیشتری برخوردارند.

چگونگی ورود به شغل مکانیکی

چگونگی ورود به شغل مکانیکی

چگونگی ورود به شغل مکانیکی

برای این که تعیمرکار خودرو شویم، از نظر نگارنده متن این مقاله سه راه داریم که عبارتند از:

ابتدا باید به طور آکادمیک با مبانی مکانیک در هنرستان و دانشگاه آشنا شویم و پس از آن، به طور عملی وارد بازار کار شده و تجربه لازم را به دست آوریم.

بدون شک، گزینه دوم که به تمامی دوستانی که از طریق هنرستان‌ها تحصیل می‌کنند، پیشنهاد می‌شود، این است که دانشجویان این رشته به صورت نیمه‌وقت به فعالیت‌های عملی بپردازند. این کار می‌تواند همزمان با تحصیلات دانشگاهی و فنی هنرستان انجام شود و به آن‌ها کمک کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، پس از پایان تحصیلات، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند.

گزینه سوم این است که با هر نوع تحصیلاتی، تنها به خاطر علاقه به حوزه‌های فنی و مهارت‌های تعمیر و مونتاژ قطعات، می‌توانید به بازار کار مکانیکی در گاراژها و کارگاه‌های مختلف وارد شوید. در کنار استادکاران مجرب، می‌توانید فنون کار را بیاموزید و در عین حال از درآمد هفتگی و ماهیانه بهره‌مند شوید و به تدریج در این حرفه پیشرفت کنید.

یکی از دلایل عمده برای پیشنهاد مسیر دوم، رشد روزافزون فناوری در حوزه‌های مختلف علمی و نوآوری‌های صنعت خودرو است. اگر همزمان با تحصیلات دانشگاهی، تجربه عملی را نیز کسب کنید، به سرعت قادر خواهید بود با انواع فناوری‌ها سازگار شده و به درک عمیق‌تری دست یابید. به عنوان مثال، بخش‌های مکانیکی، الکترونیکی، برقی و کامپیوتری خودروها به طور مداوم در حال توسعه هستند و شما می‌توانید به سادگی و در مدت زمان کوتاهی، این موارد را شناسایی کرده و از آن‌ها برای بررسی، تعمیر و نگهداری خودروهای نوین استفاده کنید.

چگونه مکانیک خودرو شویم

قطعا آگاهی از ریاضیات، زبان انگلیسی و مهارت‌های کامپیوتری به واسطه تحصیلات عالی اهمیت زیادی دارد و در این زمینه به ما یاری می‌رساند. اما در هر صورت، هر کدام از سه راهی که برای ورود به عرصه تعمیر و نگهداری خودرو انتخاب کرده‌اید، عزم و اراده قوی شما نقش بسزایی در پیشرفت مستمرتان خواهد داشت.

آیندە شغلی در زمینه خدمات خودرو و فرصت های شغلی مکانیکی

در سال 1392، تقریباً 16 میلیون وسیله نقلیه در کشور در حال حرکت بودند، در حالی که اکنون (1402) تعداد آن‌ها به بیش از 22 میلیون رسیده است. تمامی این خودروها به خدمات تعمیر و نگهداری و تعویض قطعات نیاز دارند و روند افزایش تعداد خودروها در کشور همچنان ادامه دارد.

کارگاه‌های تعمیر خودرو به عنوان فضایی برای اشتغال و درآمدزایی برای افراد تحصیل‌کرده و نیز آن‌هایی که به شیوه‌ی استاد و شاگردی این حرفه را آموخته‌اند، عمل می‌کنند. این مکان‌ها شامل گزینه‌های متنوعی برای فعالیت در این حوزه هستند، از جمله:

  • نمایندگی های مجاز تعمیرات
  • گاراژها و تعمیرگاه های بزرگ
  • عاملیت های مجاز تعمیرات خودرو
  • مغازه های شخصی یا تعمیرگاه های کوچک شخصی
  • مشاغل موجود در این حرفه

مشاغل که در نمایندگی های مجاز به صورت تخصصی مرتبط با خودرو و تعمیرات خودرو هستند عبارتند از:

چگونگی ورود به شغل مکانیکی

چگونگی ورود به شغل مکانیکی

نخستین مورد، کارشناس پذیرش است که به محض ورود مشتری به نمایندگی، فرآیند پذیرش خودرو را با استفاده از فرم‌های ویژه آغاز کرده و اطلاعات لازم درباره تعمیرات خودرو را به‌طور کامل به شخص ارائه می‌دهد.

دومین شغل در نمایندگی‌های مجاز تعمیرات خودرو، مسئول آماده‌سازی پس از پذیرش و تحویل ماشین است. این فرد بعد از اینکه خودرو را دریافت کرده و خدمات مورد نیاز را انجام می‌دهد، اقدام به نصب کاورهای محافظ بر روی صندلی‌ها و سایر جزئیات می‌کند تا در نهایت خودرو را به مشتری تحویل دهد.

تکنسین تعمیرات، سومین حرفه‌ای به شمار می‌رود که مسئولیت انجام تعمیرات در بخش‌های مختلف یک وسیله نقلیه را بر عهده دارد. این شامل فعالیت‌هایی مانند تعمیرات مکانیکی موتور، خدمات الکتریکی، و سیستم تعلیق و دیگر اجزاء می‌شود. به عبارت دیگر، این فرد وظیفه تعویض، اصلاح و تنظیم قطعات را در محل مناسب خود به عهده دارد.

به عنوان شغل چهارم، او مسئول هدایت تکنسین‌هاست. در این نقش، او به عنوان سرپرست گروه تکنسین‌ها فعالیت می‌کند و وظیفه‌اش شامل راهبری و نظارت بر فرآیند تعمیرات خودروها و شناسایی قطعات معیوب به همراه مراحل لازم برای تعمیر آن‌ها است.

سرپرستان در یک نمایندگی بزرگ خودرو به‌طور علمی و عملی، تکنیک‌های نوین تعمیر را به تکنسین‌ها و سر تکنسین‌ها آموزش می‌دهند و راهنمایی‌های ضروری برای شناسایی و رفع اشکالات را در اختیار آنان قرار می‌دهند.

بازبینی تسمه‌های موتور، تعویض لنت‌های ترمز، ارزیابی تسمه‌های موتور و سایر خدمات مشابه توسط تکنسین خودرو در قالب سرویس سریع انجام می‌شود و این فعالیت به عنوان ششمین مسئولیت در یک مرکز تعمیرات معتبر به حساب می‌آید.

مدیر بخش تعمیرات در مقام مدیر ارشد، تمامی جنبه‌های ذکر شده را زیر نظر دارد و وظایف نظارتی و بازرسی را به عهده می‌گیرد.

آموزشگاه هلدینگ آموزشی تهران پایتخت دوره های آموزش مکانیک خودرو و اتومکانیک از جمله دوره های آموزش برق خودرو ، آموزش صافکاری خودرو ، آموزش تعمیرات ایسیو ، آموزش نقاشی خودرو ، آموزش تعمیرات دوچرخه ، آموزش تعمیرات موتور سیکلت و … را با اعطای مدرک معتبر و تمرکز بر یادگیری عملی کارآموزان در تعمیرگاههای مجهز برگزار می کند.

مهارت های کاری و غیرکاری تعمیرکار خودرو

برای تبدیل شدن به یک تکنسین خودرو، نیاز است که به حوزه صنعت خودرو علاقه داشته باشید، در حین کار آموزش ببینید و به شغل خود متعهد باشید تا بتوانید تجربه خود را به تدریج افزایش دهید. علاوه بر این، با شرکت در دوره‌های آموزشی مربوط به خودروهای جدید، می‌توانید درآمد خود را بهبود بخشید. از جمله مهارت‌های ضروری برای یک تعمیرکار و تکنسین خودرو می‌توان به توانایی‌های فنی و غیرفنی اشاره کرد:

  • دیدن دوره های آموزشی فنی لازم
  • حل مسئله در کمترین زمان ممکن
  • مهارت دیجیتالی و کامپیوتری
  • تحمل تفکر انتقادی در کار
  • آشنایی با اصول پایه‌ای اتومکانیک
  • ابزار شناسی در کار برای سریع تر کار کردن مهم می باشد.
  • تسلط بر بازو بست قسمت های مختلف یک خودرو
  • شناخت اجزاء و قطعات کامل قسمت های مختلف خودرو
  • قابل اعتماد و صادق بودن در کار
  • و…

برای شروع یک کسب و کار و ورود به دنیای اشتغال، یکی از الزامات اصلی، کسب مدارک معتبر از آموزشگاه‌های شناخته شده است. همچنین، بسیاری از کارفرمایان به دنبال افرادی هستند که تجربه و آشنایی کافی با حوزه کاری خود داشته باشند؛ در این راستا، این دوره‌ها می‌توانند مهارت‌های لازم برای فعالیت در محیط کار را به شما منتقل کنند. مقاله “ابزارهای ضروری برای راه‌اندازی تعمیرگاه مکانیکی” به معرفی ابزارهایی می‌پردازد که برای تأسیس یک تعمیرگاه مکانیکی لازم است.

درآمد مکانیکی چقدر است؟

همان‌طور که در ابتدای مقاله ذکر شد، تکنسین‌های خودرو مسئول انجام تعمیرات، نگهداری، آزمایش‌های تشخیصی و بازرسی انواع خودروهای سواری، کامیون‌ها و غیره هستند و به همین دلیل بازار کار وسیعی دارند. این مکانیک‌ها بر روی اجزای مختلفی همچون موتورها، تسمه‌ها، گیربکس‌ها و سیستم‌های الکترونیکی مانند فرمان، ترمز و سامانه‌های ایمنی تصادف کار می‌کنند که هر یک دارای هزینه‌های تعمیر و تعویض متفاوتی هستند. بر اساس آمار وزارت کار ایالات متحده، به طور متوسط هر سال حدود 69,000 تکنسین و تعمیرکار جدید در حوزه خدمات تعمیر خودرو مورد نیاز است. در سال 2021، میانگین دستمزد در این حرفه 46,880 دلار بوده که به ازای هر ساعت به حدود 22.54 دلار می‌رسد و این میزان حقوق بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاصی به عنوان حداقل دستمزد محسوب می‌شود.

درآمد و بازار کار مکانیک خودرو

با توجه به آمار قابل توجهی که در بالا اشاره شد، ایران دارای بیش از 22 میلیون خودرو است. به طور طبیعی، این حجم وسیع خودروها نیازمند خدمات تعمیر و نگهداری هستند و این امر موجب جذابیت بازار مکانیکی خودرو می‌شود. بنابراین، اگر در مکانی مناسب فعالیت کنید و به مشتری‌ها به خوبی رسیدگی نمایید، می‌توانید درآمد خوبی کسب کنید.

حداقل هزینه تعمیرات خودرو در سال 1402

همان‌طور که اشاره شد، حداقل هزینه‌های مربوط به تعمیر خودرو در سال 1402 و درآمد مکانیک‌ها به نوع خدمات ارائه شده و بخش‌های مختلف خودرو بستگی دارد. از جمله اجزای گوناگونی که ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تعمیر
  2. کامل موتور
  3. نیم موتور
  4. کامل سرسیلندر
  5. کامل اکسل
  6. پمپ کلاچ بالا
  7. پمپ هیدرولیک
  8. و…
  9. تعویض
  10. اورینگ منیفولد هوا
  11. واشر منیفولد دود
  12. اورینگ های پایه فیلتر
  13. شلنگ های بخار روغن
  14. هوزینگ واتر پمپ
  15. تسمه تایمینگ
  16. تسمه کولر
  17. باک بنزین
  18. پمپ بنزین
  19. فیلتر بنزین
  20. و…
  21. باز و بستن
  22. تسمه دینام و فولی سر میلنگ
  23. متعلقات جهت تعویض شمع
  24. متعلقات جهت تعویض انژکتور
  25. و…

بر اساس قیمت‌های رسمی که هر ساله از سوی اتحادیه اعلام می‌شود، به بررسی چند نمونه هزینه می‌پردازیم. برای نمونه، هزینه تعمیر کامل موتور برای خودروی پراید دوگانه‌سوز برابر با 3.000.000 تومان و برای تیبا دوگانه‌سوز 3.300.000 تومان تعیین شده است. همچنین، هزینه تعویض اورینگ منیفولد هوا یا واشر برای این دو خودرو به ترتیب 230.000 تومان و 270.000 تومان می‌باشد. در مورد دیگری، هزینه باز و بست متعلقات به منظور تعویض شمع نیز برای پراید دوگانه‌سوز 70.000 تومان و برای تیبا دوگانه‌سوز 850.000 تومان است.

میزان درآمد مکانیک خودرو

با توجه به تمام این نکات، می‌توان به سادگی محاسباتی انجام داد و متوجه شد که با در نظر گرفتن عوامل درآمدزایی مطرح شده در این مقاله و همچنین نوع خدماتی مانند تعمیرات، تعویض و خدمات ساده، درآمد روزانه می‌تواند از حداقل یک میلیون تومان شروع شود و به ارقام بالاتری نیز برسد. با توجه به میزان تقاضا، می‌توان ماهانه حدود 30 میلیون تومان را برای این فعالیت در نظر گرفت.

قیمت تعمیر کامل موتور شامل (پیاده و سوار کردن موتور و گیربکس )

مبالغ ذکر شده تقریبی می باشد و با توجه به عواملی مانند مکان ، تخصص مکانیک و … می تواند متفاوت باشد.

وظیفه شخص مکانیکی

فنی کاران خودرو معمولاً از ابزارهای تشخیصی دیجیتال برای شناسایی نقص‌ها و مشکلات ماشین بهره می‌برند. آن‌ها همچنین بازرسی‌هایی را برای نگهداری و تعمیر انواع وسایل نقلیه انجام می‌دهند. علاوه بر این، آشنایی عمیق با تمام اجزای مکانیکی، الکتریکی و الکترونیکی خودروها ضروری است. آن‌ها باید تسلط بالایی بر ابزار و تجهیزات داشته و قادر به استفاده مؤثر از آن‌ها باشند.

در این صنعت، گزینه‌های متعددی پیش روی افراد قرار دارد. به عنوان نمونه، مکانیک‌های خودرو می‌توانند به صورت مستقل فعالیت کنند یا در کارگاه‌های متفاوت با اندازه‌های مختلف مشغول به کار شوند.

مانند بسیاری از مشاغل مکانیکی، کار در تعمیرگاه/گاراژ محیط کاری دوستانه و منسجمی را ارائه می دهد.

اغلب رضایت شغلی بالایی وجود دارد، زیرا مکانیک خودرو کار عملی انجام می دهد و محصول نهایی را می بیند.

معایب شغل مکانیکی

این حرفه ممکن است ریسک‌هایی به همراه داشته باشد، زیرا تعمیرکاران خودرو با تجهیزات سنگینی که قادر به تولید حرارت و جرقه هستند، سر و کار دارند. به علاوه، آن‌ها ممکن است نیاز داشته باشند که اشیاء سنگین را جابه‌جا کنند.

این حرفه ممکن است با خطراتی همراه باشد، چرا که مکانیک‌های خودرو با وسایل حجیم که گرما و جرقه تولید می‌کنند، سر و کار دارند. علاوه بر این، آنها ممکن است نیاز داشته باشند که اشیای سنگین را جابه‌جا کنند.

مکانیک خودرو باید در یک محیط پر سر و صدا کار کند.

فنّی‌های خودرو ممکن است ناچار شوند زمان‌های زیادی را صرف کنند تا وظایف خود را به اتمام برسانند و مهلت‌های تعیین‌شده از سوی مشتریان را رعایت کنند.

مشاغل مرتبط با مکانیکی

در این قسمت، به معرفی برخی از حرفه‌های معتبر در زمینه مکانیک خودرو پرداخته می‌شود و گاهی اوقات ممکن است یک مکانیک بتواند چندین مهارت مختلف را به طور همزمان انجام دهد.

تنظیم موتور (Tune up)

در کشور ما، معمولاً وظیفه تنظیم موتور بر عهده مکانیک‌های خودرو قرار دارد. با این حال، توسعه فناوری خودروها و ورود سیستم انژکتوری به صنعت خودرو موجب شکل‌گیری حرفه‌ای به نام کاربرات سازی شده است. در این زمینه، تعدادی دستگاه مهم به کار گرفته می‌شوند، از جمله دستگاه دیاگ، دستگاه شستشوی انژکتور و تجهیزاتی برای اندازه‌گیری فشار پمپ بنزین.

تعمیرات گیربکس های اتوماتیک

بدیهی است که گیربکس‌های اتوماتیک یکی از اجزای کلیدی در خودروها محسوب می‌شوند، زیرا مسئولیت انتقال نیروی موتور به چرخ‌ها را بر عهده دارند. این تجهیزات در خودروهای دنده اتومات ممکن است با مشکلات و خرابی‌هایی مواجه شوند، که در این صورت نیاز است به یک مکانیک با تجربه در زمینه تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک مراجعه کرده و اقدامات لازم برای تعمیر آن‌ها انجام شود.

برای شرکت در دوره تخصصی آموزش تعمیرات گیربکس با ما تماس بگیرید.

جلوبندی سازی

قسمت‌های پایینی و جلویی خودرو که به آن جلوبندی گفته می‌شود، ارتباط نزدیکی با سیستم تعلیق دارد. می‌توان بیان کرد که این سیستم به حفظ تعادل خودرو در حالت ایستاده یا در حین حرکت کمک می‌کند. هر روز شاهد وقوع تصادفاتی هستیم که معمولاً منجر به آسیب دیدن قسمت جلویی خودرو و نیاز به تعمیرات جلوبندی می‌شود. دوره آموزشی جلوبندی خودرو در هلدینگ آموزشی تهران پایتخت شامل تمامی مهارت‌های ضروری برای ورود به بازار کار این حرفه، از مبانی تا سطح پیشرفته، می‌باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره دوره آموزش جلوبندی خودرو با ما تماس بگیرید.

تراشکاری قطعات مختلف خودرو

تراشکار وظیفه شکل‌دهی به فلزات را بر عهده دارد تا بتواند اجزای متنوعی از ماشین‌آلات را تولید کند. برای انجام این کار، تسلط بر مهارت‌های نقشه‌خوانی، جوشکاری و فلزکاری ضروری است. در دنیای امروز، تجهیزات نوین و پیشرفته‌ای وارد عرصه صنعت شده‌اند که امکان کنترل آن‌ها از طریق کامپیوتر فراهم است، اما هنوز دستگاه‌های دستی و سنتی نیز هواداران خاص خود را دارند.

تعمیرات اگزوز

به علت احتراق بنزین و واکنش‌های شیمیایی در سیلندرهای خودرو، دود تولید می‌شود که نیاز به تخلیه از وسیله نقلیه دارد. این فرآیند از طریق سیستم اگزوز انجام می‌گیرد. لازم به ذکر است که اگزوز خودرو ممکن است دچار آسیب‌هایی مانند سوراخ شدن، شکستگی یا زنگ زدگی شود که این مسائل می‌تواند منجر به کاهش قدرت موتور، تولید صداهای آزاردهنده و همچنین ورود آلاینده‌ها به محیط زیست گردد. در چنین شرایطی، مراجعه به یک مکانیک برای تعمیر یا تعویض اگزوز در صورت نیاز، ضروری است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره دوره آموزش تعمیرات اگزوز با ما تماس بگیرید.

تعمیر تجهیزات الکتریکی خودرو یا باتری سازی

فنی‌کار برق خودرو، که به عنوان باتری‌ساز نیز شناخته می‌شود، مسئولیت نصب و تعمیر اجزای الکترونیکی و الکتریکی وسایل نقلیه را بر عهده دارد. با توجه به این که سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی خودروها به طور مداوم در حال تحول و پیشرفت هستند، این حرفه‌ای باید دانش خود را به‌روز نگه‌دارد و بر نحوه سیم‌کشی برق خودروها تسلط کامل داشته باشد. در این حوزه، از ابزارهای کامپیوتری برای شناسایی مشکلات موجود استفاده می‌شود.

آموزش برق خودرو

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره دوره آموزش برق خودرو با ما تماس بگیرید.

تعویض روغنی

در حرفه تعویض روغن، فعالیت‌هایی نظیر جایگزینی روغن موتور خودروهای مختلف، تعویض فیلترهای روغن، تغییر روغن گیربکس و لنت‌ها، همچنین روغن هیدرولیک فرمان، بالانس چرخ‌ها و تنظیمات مربوط به آن‌ها انجام می‌شود. اگر برای شما نظافت لباس‌ها اهمیت دارد، این شغل ممکن است گزینه مناسبی برایتان نباشد، چرا که در بیشتر اوقات با روغن تماس پیدا می‌کنید.

برای شرکت در دوره تخصصی آموزش تعویض روغنی و آپاراتی با ما تماس بگیرید.

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس جهت مشاوره