چگونه در دوره تعمیرات لوازم خانگی حرفه‌ای شویم?

چگونه در دوره تعمیرات لوازم خانگی حرفه‌ای شویم?

چگونه در دوره تعمیرات لوازم خانگی حرفه‌ای شویم؟پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز سبب شده که بشر برای انجام امور مختلف زندگی از ابزار و لوازم مختلفی استفاده کند که بخش بزرگی از آن مربوط به انجام امورات خانه است.

چگونه در دوره تعمیرات لوازم خانگی حرفه‌ای شویم؟

طبق تعریف، لوازم خانگی به آن دسته از ابزار الکتریکی و الکترونیکی گفته می‌شود که با هدف آسان کردن شیوه زندگی انسان طراحی و ساخته شده و امروزه به شکل فزاینده‌ای در خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله رایج‌ترین لوازم خانگی که در همه منازل و حتی ادارات هم مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان به یخچال فریزر، تلویزیون، اجاق گاز، ماکروفر، جاروبرقی، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، چای‌ساز، آسیاب و خردکن، آبمیوه‌‌گیر، چرخ گوشت، اتو و غیره اشاره کرد.

اما نکته اینجاست که لوازم خانگی مانند هر وسیله دیگری بعد از مدتی کار کردن، معیوب شده و به سرویس و تعمیر نیاز پیدا می‌کنند. بنابراین افرادی که مهارت لازم برای تعمیر لوازم خانگی را دارند، می‌توانند بازار کار مناسب و درآمد خوبی از این شغل به دست آورند.

دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی برای چه کسانی مناسب است؟

خبر خوب اینکه دوره‌های آموزش تعمیر لوازم خانگی به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا کارآموزانی که هیچ پیش زمینه‌ای از کارهای فنی و حرفه‌ای ندارند نیز بتوانند به طور کامل از این دوره بهره ببرند. اساتید این دوره تمام مطالب را از صفر تا صد و به زبان ساده به کارآموزان آموزش می‌دهند و شهریه این دروه‌ها در مقایسه با آینده حرفه‌ای و درآمد این شغل، واقعا هزینه ناچیزی است.

اگر به کارهای فنی متنوع علاقه دارید، دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی می‌تواند برای شما مناسب باشد. همچنین اگر به این شغل به‌عنوان یک حرفه برای آینده کاری خود می‌نگرید، شما یکی از کاندیداهای واجد شرایط شرکت در این دوره هستید. به علاوه اگر قصد دارید به خارج از کشور مهاجرت کنید، یکی از ساده‌ترین راه‌ها، دریافت مدرک بین‌المللی و قابل ترجمه از سازمان فنی و حرفه‌ای کل کشور است.

 کدام مشاغل مرتبط با تعمیرات لوازم خانگی هستند؟

افرادی که در شغل تعمیرات لوازم خانگی آموزش می‌بینند، فرصت‌های شغلی بسیاری داشته و قادر به راه‌اندازی این شغل با استفاده از یک مغازه کوچک هستند و در آینده می‌توانند مهارت خود را بالاتر برده و مغازه و یا فروشگاهی که تعمیرات انواع لوازم خانگی را انجام می‌دهد، دایر کنند.

علاوه‌بر آن شرکت‌های مختلفی وجود دارند که به استخدام افرادی که در رشته الکترونیک و برق تحصیل نموده‌اند و یا دوره‌های تعمیرات لوازم خانگی را پشت سر گذاشته‌اند، می‌پردازند. با استخدام در این شرکت‌ها می‌توان به عنوان تکنسین لوازم خانگی استخدام شده و به صورت دریافت حقوق ماهانه و پورسانت مشغول به کار شد.

بازار کار تعمیر لوازم خانگی چگونه است؟

تنوع و کمیت وسایل برقی در خانه‌ها و حساسیت‌‌های الکترونیکی آنها باعث شده که تقاضای بسیار بالایی برای تعمیر لوازم خانگی به وجود آید. به احتمال زیاد از حدود بیش از 15 قلم لوازم برقی در هر خانه، یکی از آنها هر چند قت یکبار دچار مشکلی هرچند کوچک می‌شود که اگر این مشکل به طور طبیعی حل نشود، می‌تواند دچار آسیبی جدی‌تر به دستگاه شده یا کلا دستگاه را از کار بیندازد.

امروزه عیب‌یابی و تعمیر قطعات لوازم خانگی و به طور کلی تعمیرات لوازم خانگی یک تخصص فنی و حرفه‌ای است که نیاز به آموزش و کسب تجربه و مهارت دارد و شغلی حساس محسوب می‌شود. اگر تکنسین تعمیرات این وسایل فردی آموزش دیده و با سابقه نباشد، ممکن است با یک اشتباه باعث آتش‌سوزی یا برق‌گرفتگی شده و به خود یا دستگاه آسیب جدی وارد کند. شغل تعمیر لوازم خانگی به عنوان شغلی دائمی و پر درآمد محسوب می‌شود که می‌توان به عنوان شغل اول روی آن حساب کرد.

میزان درآمد تعمیر لوازم خانگی چقدر است؟

میزان درآمد تعمیر لوازم خانگی به مولفه‌هایی نظیر مهارت، تجربه، تنوع ارائه خدمات و کیفیت آن بستگی دارد. برخی تعمیرکاران فقط در تعمیر یک نوع وسیله برقی تبحر دارند اما برخی‌ها در عیب‌یابی و تعمیر انواع بیشتری از لوازم خانگی مهارت دارند و این باعث می‌شود آنها مشتریان بیشتر و درآمد بالاتری داشته باشند. ضمن اینکه عوامل دیگری مثل محل کار و مالک یا اجاره‌ای بودن تعمیرگاه و ساعات کاری تعمیرکار نیز در سود نهایی و ماهیانه این شغل تاثیرگذار است و نمی‌توان رقم دقیقی برای آن تعیین کرد.

یکی از فاکتورهای مهم و تاثیرگذار بر درآمد در هر شغلی میزان تقاضاست و هرچه میزان تقاضا در بازار کار بیشتر باشد، درآمد شخص نیز افزایش می‌یابد. البته ساعات کاری، بروز نگه داشتن اطلاعات و تلاش فردی نیز می‌تواند در درآمد یک فرد تاثیرگذار باشد و نمی‌توان یک درآمد معین را برای این شغل تعیین کرد. اما در مجموع می‌توان گفت به دلیل تقاضای بالای بازار کار و همینطور تخصصی بودن این شغل که باعث افزایش دستمزدها می‌شود، درآمد یک تعمیرکار لوازم خانگی کاملا قابل قبول و رضایت‌بخش است.

توجه به این نکته ضروری است که برای افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی می‌توان تعمیرات در منزل انجام داد. با توجه به اینکه تعمیر برخی لوازم برقی مثل یخچال و ماشین لباسشویی بسیار سخت و زمانبر است، این کار معمولا در منزل انجام می‌شود و اگر یک تعمیرکار مایل و قادر به انجام تعمیرات در منزل باشد و بتواند ابزارها و تجهیزات لازم برای این کار را تهیه و همراه خود داشته باشد، می‌تواند درآمد عالی و تمام‌وقت به خود اختصاص دهد.

چگونه وارد بازار کار لوازم خانگی شویم؟

ورود به بازار کار تعمیرات لوازم خانگی شامل چند مرحله مختلف است که اولین آن آموزش است. شما ابتدا باید در دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی شرکت کنید تا دانش و مهارت خود را در زمینه تعمیرات لوازم خانگی کامل یا به‌روز کنید. دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی یک دوره کامل و جامع است که شما حتی بدون داشتن هیچ‌گونه سابقه‌ای در تعمیرات لوازم الکترونیکی نیز می‌توانید تمام مطالب را از صفر تا صد فرا بگیرید.

در مرحله بعد و پس از طی دوره، می‌بایست به تهیه ابزار و تجهیزات لازم برای تعمیرات لوازم خانگی خود اقدام کنید. این ابزار و تجهیزات باید همیشه به‌عنوان یک تکنسین تعمیرات لوازم خانگی همراه شما باشند. در مرحله بعدی و آخرین مرحله شما باید وارد بازار کار شوید که می‌توانید از طریق شرکت‌های خدماتی استخدام شوید. راه دوم این است که در اپلیکیشن‌های کاریابی آنلاین مانند آچاره و استادکار ثبت نام کنید و از مردم سفارشات خصوصی دریافت کنید. راه حل سوم نیز این است که اگر سرمایه لازم را برای اجاره یک مغازه در اختیار دارید به صورت مستقل شروع به کار کنید.

 لوازم مورد نیاز برای تعمیر لوازم خانگی چه چیزهایی هستند؟

شروع هر کاری نیازمند ابزار و وسایل خاصی است. طی کردن دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی نیز مانند هر دوره‌ای نیازمند ابزار بسیار متعددی است. زمانی که یک وسیله خانگی به شما ارجاع داده می‌شود، شما به‌عنوان یک تعمیرکار در ابتدا نیاز به یک بررسی اولیه برای تشخیص عیب آن وسیله دارید. در صورتی که نقص عملکرد وسیله توسط صاحب محصول به شما توضیح داده شود، عیب‌یابی محصول با تمرکز بر صحبت‌های مشتری روند سریع‌تری را طی می‌کند اما در صورتی که مشتری توضیحی ندهد و یا به وی دسترسی نداشته باشید، خودتان باید با تست کردن عملکرد تک به تک اجزاء، مشکل را پیدا کنید. مراحل عیب یابی در مورد هر وسیله خانگی طبیعتا متفاوت اما اصول کلی در همه آنها یکسان است.

وسایل الکترونیکی از نظر نوع قطعات داخلی به 2 دسته حرارتی و گردان تقسیم می‌شوند. وسایل الکترونیکی حرارتی برای کارایی مد نظرشان وابسته به یک المنت یا صفحه گرم کننده هستند و بدون آن کارایی نخواهند داشت. لوازمی مانند اتو، سماور و سشوار جزء این دسته هستند. لوازم الکترونیکی گردان، همگی از یک یا چند قسمت تشکیل شده‌اند که با گردش متوالی یا انرژی لازم برای فعالیت سایر قطعات را فراهم می‌کند و یا خود آن قسمت مسئول عملکرد دستگاه است. از این لوازم می‌توان به پنکه، ماشین لباسشویی و یا همزن برقی اشاره کرد.

مطالب مرتبط:  آموزش تعمیرات جاروبرقی

هر کدام از این وسائل احتیاج به لوازم مخصوص خود برای تعمیرات دارند اما در کل شما به عنوان یک تعمیرکار در ابتدا احتیاج به ابزاری شامل انوع پیچ گوشتی، انواع آچار آلن و آچار فرانسه، سوهان تخت، چکش، فاز متر، متر، قلم نوک باریک و نوک پهن، انبردست، دم باریک، سیم چین، ولت سنج و اهم سنج و آمپر سنج، تست کننده مدار، انبر قفلی و انبر خار جمع کن و دستگاه‌هایی مانند پرچ کننده یا پرس کابل دارید.

برای شرکت در دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی به کجا مراجعه کنیم؟

در دوره آموزش تعمیرات لوازم خانگی در مجتمع فنی تهران پایتخت، شما نحوه اصولی تعمیرات لوازم خانگی را در یک کارگاه کاملا مجهز فرا می‌گیرید. در این کارگاه می‌توان انواع ابزار و تجهیزات لازم برای تعمیرات لوازم خانگی را یافت. کارآموزان در این دوره با دستان خود با ابزار و تجهیزات تعمیرات لوازم خانگی مهارت‌ها را زیر نظر اساتید تمرین می‌کنند.

به علاوه آموزش تعمیر لوازم خانگی دارای پشتیبانی پس از دوره است، به این معنی که اگر کارآموزان با مشکلی در بازار کار مواجه شوند، می‌توانند روی مشاوره و راهنمایی اساتید ما حساب باز کنند. در ضمن برای کار آموزانی که از شهرهایی به غیر از تهران به جمع ما می‌پیوندند هماهنگی‌های لازم برای اسکان در خوابگاه‌های نزدیک آموزشگاه انجام خواهد شد.

 

 

 

Related posts

Don't miss reading these posts!

Comments

Share your comments with us

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس جهت مشاوره