رفع مشکل کاهش اف پی اس در نسخه جدید برنامه انویدیا

شخصی درحال انجام باز ی کامپیوتری

انویدیا برنامه GeForce Experience را به نفع Nvidia در نوامبر سال 2024 منسوخ کرد. با این حال، بازبینان متوجه شدند که این برنامه GPU شما را تا 15% کند می کند.

برای بازگرداندن FPS خود، فیلترهای بازی و تغییر حالت عکس را خاموش کنید

آزمایش توسط Tom’s Hardware نشان داد که پوشش فیلتر در برنامه Nvidia آنقدر عملکرد را از بین می‌برد که اساساً با روشن شدن این ویژگی، FPS یک سطح GPU پایین‌تر را دریافت می‌کنید، حتی اگر هیچ فیلتری را اعمال نکرده باشید. در حالی که GeForce Experience دارای فیلترهای بازی بود، اگر فیلتری را انتخاب نکنید، بر عملکرد کارت گرافیک شما تأثیری نمی گذارد.

خوشبختانه، تیم انویدیا از این مشکل آگاه است و در حال انجام اقداماتی برای اصلاح آن است. در همین حال، این شرکت به Tom’s Hardware گفت که کاربران باید فیلترهای بازی را خاموش کنند تا از تأثیرگذاری بر عملکرد رایانه شخصی جلوگیری کنند. برای انجام این کار، به تنظیمات برنامه Nvidia > Features > Overlay > Game Filters and Photo Mode بروید و مطمئن شوید که کلید آن خاموش است. پس از انجام این کار، بازی خود را مجدداً راه اندازی کنید و باید همان شماره های FPS را که قبلاً قبل از نصب برنامه Nvidia بر روی رایانه خود داشتید، دریافت کنید.


فیلترهای بازی و حالت عکس در برنامه Nvidia

این یک راه حل کاملاً آسان است، زیرا یافتن کلید بسیار ساده تر از بازگشت به نسخه درایور قدیمی و بازگشت به برنامه قدیمی GeForce است. با این حال، اگر هنوز از GeForce Experience به برنامه جدید Nvidia آپدیت نکرده اید، اجازه ندهید این مشکل شما را از انجام این کار باز دارد.

مطلب مرتبط:آموزش تعمیرات مادربرد و کارت گرافیک

برنامه جدید Nvidia با گنجاندن همه چیزهایی که در یک برنامه نیاز دارید، تجربه شما را بهبود می بخشد. این شرکت حتی قصد دارد کنترل پنل قدیمی انویدیا را در آینده متوقف کند، اما برخی از ویژگی‌ها هنوز در برنامه جدید در دسترس نیستند، بنابراین نباید آن را حذف نصب کنید. اما اگر متوجه شدید که صفحه تنظیمات GPU شما در حال حاضر از دست رفته است، در اینجا چگونه می توانید کنترل پنل Nvidia گم شده را در رایانه شخصی ویندوز خود برطرف کنید.

حتی اگر برنامه انویدیا نیز آزمایشات بتا قابل توجهی را پشت سر گذاشته باشد، این شرکت هنوز هم در اینجا و آنجا با مشکلاتی مواجه است. خوب است که این یک مشکل بزرگ نیست، برخلاف مشکلات خرابی CPU اینتل با پردازنده های نسل سیزدهم و چهاردهم اینتل Core که این شرکت در سال 2024 از آن رنج برد.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس جهت مشاوره