جدول زمانبندی سرویس عمومی خودرو

- برنامه زمانبندی تعمیر و نگهداری خودرو که باید دنبال شود
- 1. اولین سرویس ماشین بعد از 5000 کیلومتر
- 2. سرویس دوم خودروی عمومی بعد از 15000 کیلومتر
- 3.سرویس عمومی خودرو سوم بعد از 30000 کیلومتر
- 4. سرویس چهارم خودروی عمومی بعد از 40000 کیلومتر
- 5. پنجمین سرویس خودروی عمومی بعد از 100000 کیلومتر
- 6. هر بار که تعمیر و نگهداری انجام می دهید، اغلب قسمت های دیگر را بررسی کنید
خودرو یکی از املاک لوکس برای بسیاری از افراد است. به همین دلیل، یک برنامه منظم سرویس خودرو می تواند کمک کند تا وسیله نقلیه شما در بهترین حالت خود کار کند. تهران پایتخت یک برنامه سرویس برای کمک به شما در پیگیری تعمیر و نگهداری منظم ایجاد کرده است. بیشتر بررسی ها و خدماتی که در اینجا توضیح داده شده است را می توان با هزینه کم یا بدون هزینه انجام داد. علاوه بر این، انجام آنها برای همه سریع و آسان است.
برنامه زمانبندی تعمیر و نگهداری خودرو که باید دنبال شود
نه تنها وسایل نقلیه بلکه هر ساختار مکانیکی به مرور زمان فرسوده می شود. هدف تعمیر و نگهداری رفع این فرسودگی و پارگی است تا سیستمهای خودرو بتوانند در بهترین شرایط خود کار کنند. نگهداری منظم خودرو به موقع به خودرو کمک می کند آسیب را محدود کند، با ثبات کار کند، طول عمر را افزایش دهد و قوانین ایمنی و محیطی را رعایت کند. معمولاً برنامه های نگهداری خودرو بر اساس مسافت پیموده شده محاسبه می شود. بهترین برنامه نگهداری خودرو چیست؟ بیایید از طریق این بخش واضح تر متوجه شویم:
1. اولین سرویس ماشین بعد از 5000 کیلومتر
اولین سرویس اتومبیل جنرال بعد از 5000 کیلومتر
هر خودروساز برنامه های تعمیر و نگهداری متفاوتی خواهد داشت، اما این برنامه ها باید در کتابچه راهنمای خودرو به تفصیل ذکر شوند. با این حال، اولین دوره نگهداری از 3000 کیلومتر تا 5000 کیلومتر، معادل 3 تا 6 ماه استفاده از خودرو از زمانی که خودرو برای اولین بار رانده می شود، متغیر است.
در این مرحله باید روغن موتور را تعویض کنید و فیلتر هوا و فیلتر کولر گازی را تمیز کنید. معمولاً لازم نیست روغن موتور را هر 5000 کیلومتر تعویض کنید، مگر اینکه وسیله نقلیه مکرراً در شرایط سخت کار کند. اما بعد از 5000 کیلومتر اول باید روغن را عوض کنید زیرا ممکن است دارای ضایعات فلزی باشد. پس از آن می توانید هر 10000 کیلومتر آن را تغییر دهید. علاوه بر این، برای دقت بیشتر، باید از تکنسین ها بخواهید که سطح روغن ترمز، روغن گیربکس، مایع خنک کننده، مایع شیشه شوی و غیره را بررسی کنند و در صورت کمبود مقدار بیشتری اضافه کنند.
2. سرویس دوم خودروی عمومی بعد از 15000 کیلومتر
در این زمان باید فیلتر بنزین خودروی خود را تعویض کنید. فیلتر بنزین وظیفه حفظ کثیفی، زباله و آلاینده ها را از مسدود شدن خطوط سوخت شما و ایجاد عملکرد نامنظم و ناپایدار سوخت و کاهش مصرف سوخت دارد. به دلیل این اهمیت، Car From Japan به شما توصیه می کند که فیلتر بنزین را هر 10000 کیلومتر تعویض کنید. علاوه بر تعویض روغن و تعویض فیلتر بنزین، پس از طی 15000 کیلومتر، باید تایرها را نیز بچرخانید تا خودروی خود به خوبی کار کند.
3.سرویس عمومی خودرو سوم بعد از 30000 کیلومتر
سومین سرویس خودرو جنرال بعد از 30000 کیلومتر
به طور معمول، پس از 30000 کیلومتر، فیلتر هوا و فیلتر کابین کثیف شده و موتور شما را مجبور به کار سختتر میکند و در نتیجه مصرف سوخت ضعیف، آلایندگی بالاتر و احتمالاً کاهش قدرت موتور را به همراه خواهد داشت. بنابراین، باید فیلترهای جدید را در این زمان تعویض کنید تا هوای داخل کابین را تمیز نگه دارید و عملکرد موتور را بهبود ببخشید.
مطالب مرتبط:
4. سرویس چهارم خودروی عمومی بعد از 40000 کیلومتر
بعد از هر 40000 کیلومتر، زمان بررسی و تعویض روغن موتور، روغن گیربکس، روغن فرمان، روغن دیفرانسیل، تسمه تایم، روغن ترمز، مایع خنک کننده است. تعویض مکرر مایع گیربکس و مایع دیفرانسیل باعث می شود گیربکس و دیفرانسیل به خوبی کار کنند.
5. پنجمین سرویس خودروی عمومی بعد از 100000 کیلومتر
ما واقعاً باید به بررسی مایع خنک کننده ادامه دهیم و بعد از 100000 کیلومتر مایع خنک کننده جدید را جایگزین کنیم تا مطمئن شویم که سیستم خنک کننده به خوبی کار می کند و موتور هرگز بیش از حد گرم نمی شود. همچنین باید شمع ها، لنت ترمز و غیره را بررسی و تعویض کنید.
6. هر بار که تعمیر و نگهداری انجام می دهید، اغلب قسمت های دیگر را بررسی کنید
علاوه بر چک لیست تعمیر و نگهداری خودرو در بالا، قطعات و سیستم هایی نیز روی خودرو وجود دارد که باید به طور منظم یا هر بار که از وسیله نقلیه استفاده می کنید آن ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید خودرو همیشه در بهترین وضعیت است. قطعاتی که نیاز به بررسی منظم دارند عبارتند از:
a> سیستم ترمز
می توانید سیستم ترمز را به صورت دوره ای هر 10000 کیلومتر یا 6 ماه یکبار بررسی کنید. سیستم ترمز در شرایط سخت به دلیل نیروی اصطکاک زیاد باید با فرکانس بالا کار کند. بنابراین لازم است به طور مرتب بررسی شود. اجزای بازرسی ترمز شامل چک کردن لنت ترمز، سیلندر ترمز، تقویت کننده ترمز، پدال ترمز و ABS است.
هر بار که تعمیر و نگهداری انجام میدهید، اغلب قسمتهای دیگر را بررسی کنید
ب> سیستم فرمان
اگر وسیله نقلیه شما دارای سیستم فرمان برقی است، باید از نگهداری آن نیز مانند سایر سیستم های موتور اطمینان حاصل کنیم. به طور معمول، سیستم های فرمان برقی به صورت هیدرولیکی کار می کنند. بنابراین در حدود 50000 کیلومتر یا یک دوره تعمیر و نگهداری معین، برای افزایش عمر و ایمنی خودروی خود، باید در صورت لزوم مایع را تمیز و تعویض کنید.
ج> سیستم تعلیق خودرو
سیستم تعلیق بخش مهمی است که به حرکت نرم خودرو شما کمک می کند. در حین کارکرد خودرو، سیستم تعلیق که برای مدت طولانی کار می کند، اغلب به دلیل قرار گرفتن در مکانی مخفی (پایین ماشین شما) باعث آسیب می شود. یک سیستم تعلیق معیوب، اگر برای مدت طولانی ثابت بماند، احتمالاً باعث آسیب جدی به سیستم های دیگر می شود. این می تواند از کیفیت عملکرد و زیبایی شناسی خودرو متغیر باشد، اما تجربه شما را هنگام رانندگی با ماشین کاهش می دهد. بنابراین، بررسی دوره ای و نگهداری سیستم تعلیق خودرو برای تعویض زود هنگام هنگام تشخیص پدیده های غیرعادی ضروری است.
d> سیستم روشنایی شامل نشانگرها، چراغهای معکوس، چراغهای ترمز، و چراغهای مه شکن. هر بار که تعمیر و نگهداری میکنید، اغلب قسمتهای دیگر را بررسی کنید.
e> لاستیک
رانندگان باید برای دستیابی به بالاترین راندمان، افزایش عمر لاستیک و اطمینان از ایمنی کاربران مانند بررسی فشار لاستیک و وضعیت لاستیک ها (از جمله لاستیک زاپاس) به برخی از تجربیات در نگهداری صحیح لاستیک خودرو مراجعه کنند.
f> بررسی چراغ های هشدار داشبورد خودرو
اطمینان حاصل کنید که پس از روشن کردن موتور، تمام چراغ های هشدار فعال شده و پس از چند ثانیه خاموش می شوند. یعنی هنگام روشن کردن کلید موتور باید همه چراغ های نشانگر روشن شوند بعد از 30-60 ثانیه بسته به چراغ های سیستم چراغ ها به آرامی خاموش می شوند و وقتی موتور را روشن می کنید همه این چراغ های هشدار باید خاموش شوند. اگر چراغ نشانگر هر سیستمی همچنان روشن است، به این معنی است که سیستم خودروی شما مشکل دارد.